IZOLIRAN PANEL – OPEKA

Panel v obliki strešnikov je elegantna in funkcionalna rešitev za stanovanjske objekte. Oblikovne in barvne lastnosti predstavljajo izvrstno alternativo klasičnim opečnim kritinam in hkrati izpolnjuje visoke po prihranku energije. Osnova je jeklena pocinkana pločevina z UV obstojno barvo. Kritina je odporna na točo, nevihte in potrese. Najkakovostnejša izolacija iz poliuretana (40 kg/m3) se odlično prilega kovinski osnovi s čemer zagotavlja izvrstno zvočno in toplotno izolacijo.

PLOČEVINA V OBLIKI OPEKE

Pločevina z imitacijo opeke daje strehi naraven izgled in s tem dobro vključitev v prostor. Poleg estetske dovršenosti, se kritina odlikuje z enosmernim raztezanjem. Montaža je hitra in enostavna saj so plošče dobavljive v celotnih dolžinah od slemena do odkapa. Filc s spodnje strani preprečuje kapljanje, zamakanje strehe, vlaženje lesa in hkrati dobro zadržuje visokofrekvenčni hrup. Kritina je dobavljiva v različnih barvnih odtenkih ter v gladki oziroma strukturirani površini.

DECORREY RUUKKI

Zdaj lahko dobite pravo Ruukki streho po konkurenčni ceni. Nova Decorrey streha je trajna in enostavna za montažo in vzdrževanje. Njen nizki profil ji daje moderen in eleganten pridih, zaradi nizke cene pa je primerna tudi za prenove.

MONTERRY RUUKKI

Strešna kritina Monterry je najpopularnejša kritina, ki se perfektno vklaplja z arhitekturo družinskih hiš in njihovo okolico. Ima nižji profil, ki daje streham umirjen videz. Izdelana je iz kakovostnih finskih surovin ter izjemno obstojno oblogo, ki zagotavlja dolgo življenjsko dobo. Kritina ne zahteva večjih posegov v strešno konstrukcijo in je tako še posebej primerna za adaptacijo streh. Dobavljiva je v celotnih dolžinah od slemena do odkapa zaradi česar je pokrivanje hitro in enostavno.

FINNERA RUUKKI

S svojo novo in inovativno obliko daje Finnera vaši strehi enkraten videz, poleg tega jo naredi izredno praktično in trajno. Ima ukrivljen odkapni rob, ki omogoča večjo odpornost proti vremenskim vplivom in predstavlja estetski zaključek strehe. Finnera predstavlja najboljšo kakovost v popolnoma standardiziranem paketu, zaradi česar bo vaš projekt izvedbe ostrešja kar najbolj enostaven in hiter. Modularna strešna kritina Finnera ustreza vsem vrstam konstrukcij, oblik in velikosti streh. Vse komponente, ki so vedno na zalogi, so pripravljene za montažo, s čemer lahko projekt pokrivanja strehe izvedete enostavneje in hitreje.