TRAPEZNI IZOLIRANI PANELI

Privoščite svojemu objektu najboljšo zaščito pred točo, nevihtami, potresi in hrupom. Izberite izolirano pločevinasto kritino v obliki trapeza, ki vam bo dolga leta zagotavljala varnost in prijetno počutje. Poliuretanska izolacija je namenjena preprečevanju nastajanja kondenza in hkrati pripomore k boljši zvočni in toplotni izolativnosti. Kritina ne zahteva večjih posegov v strešno konstrukcijo in je tako še posebej primerna za adaptacijo streh. Dobavljiva je v celotnih dolžinah od slemena do odkapa zaradi česar je pokrivanje hitro in enostavno. Izbirate lahko med različnimi barvami, debelinami pločevin in izolacij ter podloge.

TRAPEZNI PANELI S FILCEM

Pri izvedbi strehe z zračnim mostom priporočamo uporabo pločevinaste kritine v obliki trapeza s spodnjo plastjo filca. Ta prepreči kondenzacijo in kapljanje na lesene elemente strehe, ki bi na ta način hitreje propadali. Kritina predstavlja odlično zaščito pred točo, nevihtami in potresi saj je izredno lahka in trpežna. Filc s svojo sposobnostjo vpijanja vlage prepreči kapljanje, zamakanje strehe, vlaženje lesa in hkrati dobro zadržuje visokofrekvenčni hrup. Dobavljiva je v celotni dolžini od slemena do odkapa, zaradi česar je pokrivanje hitro in enostavno.

TRAPEZNA KRITINA BREZ IZOLACIJE

Za enostavne objekte brez notranjega ogrevanja vam izdelamo trapezno pločevino po vaših željah. Na izbiro so poljubne dolžine, višine in število trapezov ter velik obseg standardnih barv. Poleg izdelave same kritine je možno izdelat tudi stene oziroma fasade objekta, ki vam omogoča hitro, enostavno in ugodno postavitev skladišč, nadstrešnic, garaž, vrtnih lop, ipd. Zaščitite svoje premoženje pred vremenskimi vplivi in tatvinami z izbiro trapezne pločevine podjetja Tišma.